Movie Run bug?

Using the graphical user interface to build and exercise models. Includes customizing the GUI by writing a little bit of hoc.
Post Reply
ted
Site Admin
Posts: 5704
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Movie Run bug?

Post by ted » Fri May 20, 2005 1:50 pm

I was using the GUI to set up a demo that involved the Movie Run
tool (otherwise it executes too fast to see what happens). When
everything was working properly, I did File / save session, which
I thought would be able to recreate all of the graphical stuff (RunControl
etc.). Later, when I retrieved the session file and clidked on the
Init & Run button in the Movie Run tool, this error message appeared:
<pre>
oc>/usr/local/nrn/i686/bin/nrniv: movierun undefined function near line 0
{movierun()}
^
movierun()
</pre>
This happened with Version 5.7 2005-4-21 11:7:7 Main (159)

My code is organized like this:
demo.hoc starts with load_file("nrngui.hoc"), then specifies the biology
that is represented, and ends with load_file("rig.ses") where rig.ses
is the session file that I saved from the NEURON Main Menu.

ted
Site Admin
Posts: 5704
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Movie Run bug?

Post by ted » Fri May 20, 2005 1:51 pm

On 5/20/2005 Michael Hines <michael.hines@yale.edu> wrote:
The session file is incomplete. Add
load_file("movierun.hoc")
after the first line of your demo.hoc file.

The movierun panel is not controlled by an object so there is no good way to
add this to the session file and so I may have to load it from within stdrun.hoc.
Too bad. I like to minimize the things loaded by stdrun.hoc.
But it seems kind of silly to employ the class with vbox and proc save approach.

Post Reply