access data of graph

The basics of how to develop, test, and use models.
Post Reply
pfortier
Posts: 47
Joined: Thu Apr 20, 2006 8:02 am
Location: University of Ottawa

access data of graph

Post by pfortier »

If I code

Code: Select all

...
objectvar g 
g = new Graph(0)
g.addexpr("soma.v(.5)") 
graphList.append(g) 
then the voltage will be displayed as the simulation runs.
Are the x and y data used for this plot available? I know I can save the time and voltage in vectors and then plot them in a graph but I was wondering whether the x and y data from the above code are held in vectors that are accessible.

ted
Site Admin
Posts: 5771
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Re: access data of graph

Post by ted »

Can be done manually with the Print & File Window Manager GUI tool--see
output: numbers instead of graph
viewtopic.php?f=15&t=66
I don't know if this is callable from hoc.

ted
Site Admin
Posts: 5771
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Re: access data of graph

Post by ted »

PWManager class's printfile() method--see
http://www.neuron.yale.edu/neuron/stati ... #PWManager

Post Reply